Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، سیدعلی حاج سیدعلیخانی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان" با اعلام این خبر گفت: انجام این طرح ۶ ماه بطول انجامید و این سامانه دو نوع تخلف سرعت لحظه ای غیر مجاز و میانگین سرعت غیر مجاز را ثبت می کند.

وی ادامه داد: دوربین‌های نصب شده قادر خواهند بود با محاسبه سرعت در نقاط خاص و در طول مقاطعی از راه‌ها و ارسال اطلاعات مأخوذه به پاسگاه‌های پلیس راه و همچنین مرکز مدیریت راه‌های این اداره کل، علاوه براعمال قانون رانندگان خاطی، اطلاعات ترافیکی ارزشمندی را در اختیار دستگاه‌های ذیربط قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مهندس حاج سید علیخانی افزود: برخی رانندگان فقط هنگام نزدیک شدن به دوربین، سرعت خود را کاهش داده و به سرعت مجاز می رسانند در حالیکه باید به این امر مهم توجه داشته باشند که محورهای مجهز به سامانه های ثبت تخلف، میانگین سرعت خودرو را در حدفاصل بین ۲ دوربین محاسبه می کنند و عدد میانگین سرعت طی شده را به مرکز ارسال و قبض جریمه پلیس براساس سرعت متوسط صادر می شود. وی تصریح کرد: امکانات و مزایای این سامانه شامل توانایی اعمال قانون و صدور برگ جریمه به صورت همزمان، توانایی تشخیص کلیه پلاک‌ها اعم از شخصی، عمومی و ...، توانایی کنترل سرعت در طول مسیر و سرعت نقطه ای، امکان تشخیص پلاک خودرو به صورت خودکار، امکان اعلام هشدار در زمان بروز خرابی، امکان ارسال و ثبت تصویر از محل در زمان سرقت یا بروز حادثه، امکان شناسایی خودروهای تحت تعقیب، معرفی خودروهای با تعداد تخلفات زیاد به صورت خودکار، امکان تغییر محدودیت سرعت در شب و روز به صورت خودکار و... را دارا هستند. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان خاطر نشان کرد: آمار تخلف سرعت غیر مجاز قبل و بعد از راه اندازی این سامانه ها حاکی از کاهش قابل توجه این تخلفات رانندگی است که انتظار می رود با راه‌اندازی سامانه های یادشده و توسعه آن در شبکه راه‌های استان همزمان با کاهش تصادفات شاهد کاهش تلفات انسانی ناشی از آن باشیم.       

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: صورت خودکار میانگین سرعت سامانه ها غیر مجاز راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۰۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی، بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کرامت‌الله کریمی مزیدی در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق در راستای پیشرفت اجرایی شدن شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی در شیراز با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: تا امروز، میزان 247 میلی‌متر میانگین بارش ایستگاه‌های منتخب استان در سال آبی جاری است و کاهش حدود 17درصدی، نسبت به میانگین بلند مدت بارش استان داریم.

عضو هیئت مدیره و معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست و افزود: حجم زیاد کسری مخزن فارس از طریق برداشت‌های غیر مجاز از چاه‌های پروانه‌دار مدیریت می‌خواهد.

وی با بیان اینکه عزم جدی به منظور مدیریت برداشت از چاه‌های کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی با امضای مقام عالی وزارت نیرو در اردیبهشت‌ماه 1402 به کلیه شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع برق استانی و شرکت توانیر ابلاغ و موظف به اجرای شیوه‌نامه موصوف شدند. 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح اینکه چنانچه چاه‌ها مجهز به کنتور باشند، حجم آب از آن طریق محاسبه خواهد شد، گفت: در صورت نداشتن کنتور، حجم برداشت آب بر اساس میزان انرژی مصرفی اندازه‌گیری می‌شود.

کریمی مزیدی با بیان اینکه بر این اساس مشترکان به سه قسمت تقسیم می‌شوند، گفت: نخست مشترکینی هستند که مصرف انرژی چاه آنها در محدوده سهمیه انرژی مجاز ماهانه یا حداکثر تا 3.1 برابر بیش از آن است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک با مصرف مجاز محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها از 3.1 تا 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک پرمصرف محسوب می‌شوند و سوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها بیش از 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک بد مصرف محسوب می‌شوند.

کریمی مزیدی در پایان گفت: نحوه برخورد با مشترکین هر 3 گروه پس از ارسال پیامک و توجیه مشترک و نیز مراجعه گروه‌های گشت و بازرسی به محل چاه و بازدید میدانی مبنی بر مشخص شدن نحوه مصرف انرژی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • رئیسی: قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • کد تخفیف اکالا؛ خرید ارزان با ارسال رایگان
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در استان کرمان
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد